De Beste Cryptocurrency Exchanges Vergelijken

De Beste Cryptocurrency Exchanges Vergelijken

Wanneer je wilt handelen in cryptocurrencies, cryptocurrencies kopen en verkopen, dan kom je al snel terecht bij veel verschillende cryptocurrency exchanges. Maar wat is nu de beste cryptocurrency exchange?

Wat is een cryptocurrency exchange?

Een cryptocurrency is een online ruilbeurs waar je snel en makkelijk kunt handelen in veel verschillende cryptocurrencies. Het is daar mogelijk om je bitcoins, die je hebt gekocht, om te ruilen voor andere cryptocurrencies.

Cryptocurrency exchange aanbod vergelijken

Niet alle cryptocurrency exchanges hebben het zelfde aanbod. Het is daarom goed om voor jezelf te weten in welke cryptocurrencies je wilt handelen. Bij beste crypto exchanges zie je bij elke cryptocurrency exchange het volledige aanbod van alle cryptocurrencies waarin je bij de exchange kunt handelen. Er worden regelmatig nieuwe cryptocurrencies toegevoegd, we doen ons best om de lijst up-to-date te houden.

Cryptocurrency exchange transactiekosten vergelijken

Nu je weet waarin je wilt handelen kunnen we naar de transactiekosten kijken. Voordat je begint met handelen is het verstandig om de transactiekosten te vergelijken. Het is mogelijk dat de transactiekosten bij cryptocurrency exchange 1 0.1% zijn en bij cryptocurrency exchange 2 1%. Het is maar een verschil van 0.9% maar dat kan je op den duur aardig wat geld kosten. Vooral als je dagelijks verschillende aan- en verkopen doet.

Hopelijk hebben deze 2 handige tips je geholpen met het kiezen van de juiste cryptocurrency exchange.