Binance alternatief – Nederlandse vervanger voor Binance

Ben je opzoek naar een vervanger voor Binance? Wij hebben hier voor jou een Nederlands alternatief gevonden. Bekijk onze crypto exchange vergelijking voor het beste alternatief voor Binance.

Vervanger voor Binance – Nederlandse alternatief

Wij hebben hier voor jou een alternatief voor Binance. Op dit moment is Binance nog steeds de grootste crypto exchange die er is maar de Nederlandse crypto exchange Bitvavo is nu een goed alternatief. Bekijk hieronder de vergelijking.

Is Bitvavo de beste vervanger voor Binance?

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange waar je kunt handelen in meer dan 50 cryptomunten. Een belangrijk voordeel is dat je euro’s in je account kunt storten met iDEAL, Bancontact of via Intstant SEPA (bank overschrijving). Daarnaast is het geschikt voor zowel beginners als ervaren traders. De ervaren traders kunnen gebruikmaken van de geavanceerde handelsomgeving.

Binance is gevestigd in Hong Kong en is de grootste cryptocurrency exchange wereldwijd. Bij Binance kun je handelen in meer dan 100 cryptomunten. Je kunt er crypto kopen met creditcard of cryptomunten naar de exchange sturen, zodat je kunt handelen. De klantenservice is in het Engels. Binance is meer geschikt voor gevorderden en ervaren traders.

Bitvavo vs Binance de verschillen in een overzicht

BitvavoBinance
VestigingsplaatsAmsterdamHong Kong
Klantenservice09:00 – 22:00 live chat en/of e-mail.24/7 live chat en email
BetaalmethodesiDEAL, SEPA, Bancontact, Giropay, SofortCryptovaluta en Creditcard
Stortingskostenneenee
Handelskosten-0.05 – 0.25%0.02 – 0.10%
Opnamekostenjaja
Aanbod50+ cryptomunten100+ cryptomunten

Conclusie Bitvavo alternatief voor Binance

Wij vinden Bitvavo de beste Nederlandse alternatief. voor Binance Beginners uit Nederland kunnen er makkelijk crypto kopen met iDEAL en Belgen kunnen er crypto kopen met Bancontact. Daarnaast is het geschikt voor ervaren traders die gebruik kunnen maken van geavanceerd traden. De enige grote verschillen zijn het aantal cryptomunten maar Bitvavo voegt steeds meer cryptomunten toe aan het platform.